Event/mässor

 

Hyr event/mässtält i Göteborg, Stockholm och runt om i Skåne

Ska ni ha ett event, en festival, en mässa?

Då är vi på Tältmästarna det rätta företaget att kontakta.

Vi har lång erfarenhet med uthyrning av tält, byggnation av tält, golvläggning, möblering mm för just dessa projekt.

Vi har 25.000 kvm evenemangstält på lager.

En av de många fördelarna med tält är möjligheten att skräddarsy storleken och planlösningen på ett sätt som en lokal aldrig kan tillåta.

Vi på Tältmästarna kan erbjuda helhetslösningar då vi även har scener, bar, garderob, extra mingelområde med ståbord, bord, stolar, glas, porslin mm

Vi levererar och monterar åt er.

Behöver du ett kostnadsfritt bollplank?  Ring oss på 0418 – 157 10 eller använd vårt kontakt formulär för att skriva till oss.

Vi strävar efter nöjda och återkommande kunder samt ett lyckat event!

 

TOPPTÄLT

Topptält är iögonfallande och lämpar sig lika väl för såväl privata tillställningar, kulturevenemang, sportevenemang, som viktiga “happenings” för både små och stora företag eller entrétält i kombination med större tält.

Topptält är populära och har kommit att bli synonymt med de många evenemang som varje år anordnas i landet. Topptälten finns att hyra i flertalet storlekar för att passa ert ändamål. De går att få med vita PVC-väggar, fönsterväggar, transparenta väggar, glasfasad och hårda vita väggar.

PARTYTÄLT

Partytält – gott om plats för nöjen.

Vi hyr ut Partyält i Skåne, t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg,Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, ända upp till Göteborg och  Stockholm, Vi har ett stort utbud av tält. Våra tält används ofta vid större event som mässor, utställningar, sportevent och privata tillställningar som bröllop och fester.

Det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan använda ett tält till. Det kan värma idrottare eller rymma minnen för livet i form av ett bröllop. Små tält kan fungera som försäljningsbodar, och stora tält kan inrymma festivaler.

Vad ska du använda ditt tält till?

MÄSSOR

Ska ni ordna en mässa?
 
Vi har stor erfarenhet av att bygga upp en tillfällig mässa.
Vi har även monterväggar, 2 m upp till 4 m.

FÖRETAGSEVENT

Planerar ni ett årsjubileum?

Företagsfest?

Vi har tälten, borden, stolarna, porslinet, scenen,  ja allt du behöver för ett lyckat arrangemang.

Previous slide
Next slide