Tält, 15 x 10 m på 3 m´s ben

31625kr inkl. moms

Tält 15 m
Tälten finns i en mängd olika former och storlekar. Dess mångsidighet, mått, byggnadssätt och förmåga att ta in ett stort antal gäster gör tälten mycket populära. Spännvidden här är på 15 m. Tälten har en benhöjd på 3- eller 4 m och byggs i modulsystem om 5 meter. Detta gör att de kan byggas i obegränsade längder.

Hyresperiod

Artikelnr: 201502 Kategori:

Tält – gott om plats för nöjen.

Våra professionella Partytält finns i en mängd olika former och storlekar.

Tältdukarna är tillverkade i kraftig brand godkända PVC duk. Stommen är konstruerat i kraftig aluminium vilket gör att de håller i de olika väderförhållanden.Partytälten finns i en mängd olika former och storlekar och dess mångsidighet, mått, byggnadssätt och förmåga att ta in ett stort antal gäster gör tälten mycket populära.

För att beräkna tältytan är 1 kvm per person lagom om du räknar sittandes gäst.

Vi har även golv som funkar på alla underlag.

 

Vi hyr ut Partyält i Skåne, t.ex. Malmö, Lund, Trelleborg,Ystad, Landskrona, Helsingborg, Kristianstad, ända upp till Göteborg och  Stockholm, 
Vi har ett stort utbud av tält. Våra tält används ofta vid större event som mässor, utställningar, sportevent och privata tillställningar som bröllop och fester.
Det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan använda ett tält till. Det kan värma idrottare eller rymma minnen för livet i form av ett bröllop. Små tält kan fungera som försäljningsbodar, och stora tält kan inrymma festivaler. 

Dimensioner 1500 × 300 cm