Topptält, 10 x 10 m

26250kr inkl. moms

Topptält 10x10m
Topptält är iögonfallande och lämpar sig lika väl för såväl privata tillställningar, kulturevenemang, sportevenemang, som viktiga “happenings” för både små och stora företag eller entrétält i kombination med större tält.

Topptält är mycket populära och har kommit att bli synonymt med de många evenemang som varje år anordnas i landet. Topptälten finns att hyra i flertalet storlekar för att passa ert ändamål. För att utnyttja ytan maximalt kan topptält av olika bredd och längd monteras ihop. De går att få med vita PVC-väggar, fönsterväggar, transparenta väggar, glasfasad och hårda vita väggar.

Hyresperiod

Topptält till uthyrning
Hos oss kan du hyra topptält för mässan, bröllopet, födelsedagsfesten, midsommarfesten eller festivalen. Ett topptält passar utmärkt till alla olika typer av festligheter och event utomhus men även inomhus i mässhallar eller arenor som har högt i tak. Våra topptält är av högsta kvalitet och finns i olika storlekar, allt för att kunden ska kunna hitta det topptält som passar allra bäst.

Topptält för företag och privatpersoner
Topptält är det tält som är populärast bland privatpersoner och hyrs ofta. Anledningen till detta är för att topptältet finns i flera olika mått, är lätt att bygga ihop och man kan även sätta ihop flera tillsammans för att få en större yta att partaja på. Att sätta upp ett topptält är enkelt och det medföljer instruktion på hur man ska göra, men vi på Tältmästarna hjälper mer än gärna till att montera. Det är självklart att vi hjälper till med det också om så önskas. Företag hyr oftast våra topptält vid mässor och event. Det ger en professionell utstrålning och är, som nämnt ovan, enkla att sätta upp.

Om man vill sticka ut från mängden som företag så är topptält det perfekta tältet. Topptältets utformning gör att den tål alla väderförhållanden. Det är ofta man ser topptält på festivaler och mässor och man väljer oftast topptält för att man vi synas mer än de andra.

Kontakta oss för topptält
Är du som företag eller privatperson i behov av topptält är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med rådgivning för att du ska få det topptält du är i behov av.

Vikt 238 kg
Dimensioner 1000 × 1000 × 238 cm